0341 - 23 90 24 info@tolweg2.nl

De verbouwing van bedrijfsverzamelgebouw tolweg twee verloopt naar wens. We hebben twee nieuwe bedrijfsunits opgeleverd. De bedrijfsunits bestaan uit een magazijnruimte op de begane grond en kantoor op de eerste verdieping. Het magazijn is bereikbaar met een eigen ingang. De kantoorruimtes zijn ook toegankelijk via de centrale hal.

Huur van de bedrijfsunits

De twee opgeleverde bedrijfsunits zijn meteen verhuurd. De eerste nieuwe bedrijfsunit is verhuurd aan CasaBarista. CasaBarista is een espresso koffie webshop in espresso-apparatuur, koffie en accessoires met een bijbehorende ruimte voor demonstraties en trainingen. Retrofitlab is de huurder van de andere nieuwe unit. Retrofitlab maakt koplampen van auto’s en motoren geschikt voor xenon en huurde eerder een andere ruimte bij tolweg twee. We vinden het fijn als een huurder zich nog langer aan tolweg twee verbindt. Binnenkort starten we met de bouw van de laatste bedrijfsunit.

Verhuur van kantoorruimtes

Naast bedrijfsunits verhuren we bij tolweg twee ook kantoorruimtes van ongeveer 13 tot ruim 100m2. Op de tweede verdieping hebben we een vernieuwde kantoorruimte verhuurd aan Lifeprints. Ook Lifeprints is al langer gevestigd op tolweg twee. De komende weken ronden we de verbouwing van een aantal kantoorruimtes op de eerste verdieping af. Bekijk ons aanbod van beschikbare kantoren.

Centrale hal zorgt voor meer licht bij entrees van kantoren

De centrale hal krijgt meer vorm. We hebben de wanden van de gangen op de eerste en tweede etage weggehaald. Dat levert veel meer (dag)licht op voor de kantoren die uitkijken op het atrium. Een bestaande huurder merkte meteen op dat we dit veel eerder hadden kunnen doen. Kijk, daar doen we het voor!

Royaal trappenhuis in de ontvangstruimte

Inmiddels zijn ook de nieuwe trappen geplaatst in de ontvangstruimte. Deze worden nu verder afgewerkt door montage en afbouwbedrijf Arjan Pul. In januari beginnen we met de aanleg van de lift. Ook gaan we dan verder met het creëren van de werkplekken voor flexwerkers.