0341 - 23 90 24 info@tolweg2.nl

De eerste steen van tolweg twee werd gelegd in 1991. Na bijna 30 jaar is het tijd voor vernieuwing. We gaan het pand grondig aanpakken. We werken van binnen naar buiten.

We maken een mooie centrale hal waar iedereen welkom is. Een plek waar huurders en bezoekers zich thuis voelen. Vanuit hier kun je naar de verschillende kantoren toe. Op de tweede verdieping maken we mooie werkplekken voor zzp’ers. Daarnaast maken we ook een aantal vergaderruimtes. Tot slot bouwen we enkele bedrijfsunits met overheaddeur en (eventueel) een kantoor op de eerste verdieping. Met deze opzet kunnen we alle ondernemers van Ermelo, Harderwijk en omgeving mooie bedrijfsruimtes aanbieden. Ook toevallige passanten of zzp’ers die een dagje niet thuis willen werken zijn van harte welkom.

Voor die mooie lichte hal lieten we ‘grof geschut’ komen: watergekoelde zaagmachine om de verdiepingsvloeren in stukken te zagen. Ook maakten we een gat in het dak. Daarna takelde de hijskraan de betonnen vloerdelen door het dak naar buiten. Inmiddels is het dak weer dicht.

Bij de verbouwing hebben we veel aandacht voor energie en milieu. We willen een gebouw maken dat zoveel mogelijk gebruik maakt van hernieuwbare energie. Daarom gaan we zonnepanelen plaatsen op het dak. De subsidieaanvraag voor hiervoor is inmiddels onderweg. Als we die binnen hebben, gaan we aan de slag. Daarnaast willen we een installatie voor warmteterugwinning aanleggen. Maar dat heeft letterlijk wat meer voeten in de aarde. Voor het interieur gebruiken we veel materialen opnieuw. Als we wat vernieuwen, kijken we ook naar de belasting voor het milieu.

De foto’s op de website geven een indruk van waar we naar toe willen met de ontwikkeling van tolweg twee

Binnenkort vertellen we meer over onze plannen.