0341 - 23 90 24 info@tolweg2.nl

Zoals je in onze eerste update las, zijn we het pand opnieuw aan het inrichten. We willen een plek maken waar ondernemers zich thuis voelen. Bij een verbouwing kun je besluiten om zoveel mogelijk te slopen en dan volledig opnieuw te beginnen.

We proberen de ecologische voetafdruk van onze verbouwing zo klein mogelijk te houden. Daarom gebruiken we veel delen opnieuw. Dat geldt bijvoorbeeld voor de tussenwanden. We richten de ruimtes opnieuw in met bestaande elementen. Wat we vernieuwen, proberen we te maken van gerecyclede grondstoffen. Of we gebruiken materialen die gemakkelijk hergebruikt kunnen worden.

De subsidieaanvraag voor de zonnepanelen is goedgekeurd. Dat betekent dat we verder kunnen met het aanleggen van de zonnepanelen op het dak van tolweg twee.

De eerste vernieuwde kantoorruimte is bijna klaar. Het gaat om een mooie ruimte van 124 m2 op de begane grond. Door de ligging op de hoek valt veel licht binnen. Vanuit de centrale hal loop je zo naar dit kantoor. We bieden de eerste huurder de mogelijkheid om mee te denken met de verdere inrichting. Bij actueel aanbod lees je meer over deze en andere ruimtes die op dit moment beschikbaar zijn.

Bij tolweg twee bieden we ook bedrijfsunits aan. De eerste bedrijfsunit is al in gebruik genomen door Perima Cycling. Perima Cycling was al huurder en verhuisde binnen het pand naar de eerste opgeleverde bedrijfsunit. Nu werken we aan de afronding van de 2 andere bedrijfsunits. Binnenkort gaat nóg een bestaande huurder binnen het pand doorverhuizen. We zijn blij dat we ook bestaande huurders door de vernieuwing kunnen binden aan tolweg twee.